NSM: megjelent a Nemzeti Sport Magazin Futball NB I 2016–2017 című kiadványa!

Vágólapra másolva!
2016.07.29. 16:05
Az immár hagyományos, 100 oldalas kiadványban ezúttal is teljes részletességgel foglalkozunk a hazai élmezőnnyel.

Elemezzük az elmúlt szezont, kiemeljük a legfontosabb, legérdekesebb pillanatokat, statisztikákkal és tényekkel támasztjuk alá a szereplés okait, mindeközben már előre is tekintünk: bemutatjuk az egyes csapatok vezéralakjait, edzőit és azokat az új arcokat, akik az előttünk álló idényben akár meghatározó futballistái lehetnek az adott gárdának.

Hogy teljes legyen a kép, a játékoskereteket és az együttesek részletes programját is közöljük, azok, akik a lelátón szeretnének szurkolni, a jegyárakat is megtalálják, a böngészni vágyók pedig a magyar labdarúgás eddigi bajnokcsapatainak felidézése közben választ kaphatnak például arra a kérdésre, hogy sorozatban melyik klub és mikor lett legtöbbször a hazai pontvadászat legjobbja.

Kitekintünk is: a kiadványban foglalkozunk a közelgő világbajnoki selejtezőkkel, elvégre az Európa-bajnokságon nyolcaddöntőig jutó válogatottunk szeptemberben megkezdi menetelését, amelynek végén reményeink szerint eljut az oroszországi világbajnokságra. Hogy minderre milyen esély mutatkozik? Nos, 100 oldalas magazinunkban többek között erre is próbálunk választ adni.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik