NS: Tapad a Vasas; Brazil földön a riói csapat – hétfő

Vágólapra másolva!
2016.07.31. 23:22
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:


♦ Ki hitte volna? Három forduló után is százszázalékos a Vasas, amelynek edzője nem először kapta le a pályáról a meccs derekán, akinek már sárga lapja van.
♦ Ki hitte volna? Három forduló után is százszázalékos a Vasas, amelynek edzője nem először kapta le a pályáról a meccs derekán, akinek már sárga lapja van.

...és persze a Kondás Elemér nélkül megtáltosodó Debrecen és az önmaga árnyékaként a Mezőkövesdtől is kikapni képes MTK – minden, amit a vasárnapi NB I-es meccsekről tudni érdemes.

Thomas Doll is tudja, hogy a Diósgyőrnek rúgott hatos nem feledteti a BL-kiesést. A Fradi-edző erről is beszélt a szombati 6–2 kapcsán...

♦ És továbbra is Rio minden mennyiségben!

♦ Bálint Mátyás már a helyszínről, pontosabban a Rióba tartó repülőgép fedélzetéről jelenti, hogy minden rendben, a magyar küldöttség nagy részével együtt utazva először is épségben brazil földet ért, másodsorban egészséges versenylázat tapasztalt, és azt, hogy mindenki mindenkitől Túró Rudit és aláírást gyűjt, még szép.

Kozák Danuta és Szabó Gabriella együtt már sokszor tönkreverte a világot – olimpián azonban ezt eddig nem tehették meg. De majd most! Pircs Anikó esélylesője másfél oldalon.

♦ A mi zászlónkat Szilágyi Áron viszi a megnyitón. És a többiekét?

♦ Csapatkapitányként is támaszkodik két elődjére, akik közül az egyik a szövetségi kapitánya, a másik a bátyja. Varga Dénes csak előretekint, Londonról és a szerbekről például szó se essék... Rác Benedek Balázs interjúja.

♦ és ha hétfő, akkor mostantól 4 oldalon Népsport-retrómelléklet – az 1956-os KK-győztes Vasassal, a pingpongzseni Barna Viktorral, 1951 békeharcos sportolóival és Italo Santellivel, a tiszteletbeli magyar vívópápával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik