NS: Diarra Kassai beszólásáról; Sabaté a fejlődésről – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.02. 23:15
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Lassan beköszönt a jövő péntek, a magyar labdarúgó-válogatott Svájc elleni vb-selejtezője, amely kapcsán Guzmics Richárddal beszélgettünk. A védő elmondja, miért örül annak, hogy végre gólt szerzett a lengyel bajnokságban, és azt is, hogy mi a magyar csapat erőssége a svájciakkal szemben.

Souleymane Diarra, az Újpest mali csatára megosztotta élettörténetét Babják Bencével: nagy szegénységben nőtt fel kilenc testvér között, és a futball volt az egyetlen kitörési lehetősége, úgyhogy természetes, hogy most boldog – csak azt bánja, hogy felesége és gyermeke hazájában maradt. Azt is elmondta, mit szól Kassai Viktor beszólásához...

Százszor, ezerszer is bemutat egy gyakorlatot Kecskés Zoltán, ha kell, de ettől még a Vasas szakmai stábjának tagja (akinek a keze alatt a már a válogatott kapuján is kopogtató Ádám Martin, Hangya Szilveszter vagy Berecz Zsombor is pallérozódik) amondó, bravúr lesz, ha dobogón végez a csapat. Ami meg a tetoválós, fodrászos, plázázós focistákat illeti…

A hétvégi kézilabdás Bajnokok Ligája-fordulóban a Veszprém és a Szeged is győzött, Xavier Sabaté és Andreas Nilsson, a veszprémiek edzője és beállója pedig elmondja, minek köszönhető a fejlődés.

„Szégyen", „elfogadhatatlan", „hanyag" – ezek a szavak kapcsolhatóak Bobory Balázs riportjához, mármint nem magához a cikkhez a fehérvári hokisok vereségéről a Linz ellen, hanem a Volán játékához – ráadásul az edzők és játékosok maguk fogalmaztak így.

Miért mindig Hamilton autója megy tönkre? Ezt a kérdést elsőre Lewis Hamilton tette fel a Malajziai Nagydíj után (aztán persze próbált kifordult a botrányból), Zsoldos Barna pedig kétoldalas nagydolgozatban járja körbe a helyzetet.

Hétfő lévén Népsport mellékletünk következik:

– felidézzük a fociválogatott 1981-es nagy menetelését (a drukkerek a gyepet csókolgatták, csak mondom); a napot, mikor kilencet vágtunk Svájcnak (nem most volt, de akkor is); a tragikus sorsú olimpiai bajnok súlyemelő, Baczakó Péter életét; és Bobby Charltont, a gentlemant.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik