NS: Böde várja a nagy találkozást; a hárommillió a jéghegy csúcsa - péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.14. 23:54
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:





♦ Természetesen még mindig téma a licencügy és az NB I létszámcsökkentése. Gazdasági szempontból csakugyan hatékonyabbnak tűnik a kisebb mezőnyű élvonal, a fontos szakmai tényezőkről azonban eddig kevés szó esett. Vajon játszanak elég meccset a csapatok? Biztosan javul a színvonal? Hogyan lehetne izgalmasabbá tenni az általában izgalommentes hajrát? Van-e létjogosultsága a rájátszásnak? Érdekes felvetések, amelyekre válaszokat kerestünk. Részletek a pénteki Nemzeti Sportban.

♦ Böde Dániel, a Ferencváros csatára a hétvégén volt csapata, a Paks otthonában lép pályára, s mivel ez a párosítás neki a fővárosi derbivel ér fel, már várja a nagy találkozást, de arra azért figyel, hogy ha úgy alakul, a visszafogott gólörömmel is óvatosabb legyen.

♦ Kialakult a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének párosítása, Berlinben a Barcelona és a Juventus küzd meg a trófeáért. Ellenségből barát; Francia kabalapasi; Késő bánat; Rózsáik elhervadtak; Emlékezetes utazás – összeállítás az elődöntők legemlékezetesebb pillanataiból.

♦ Győri trónfosztás hét év után, aranyérmes a Ferencváros női kézilabdacsapata. A múlt heti fővárosi siker után saját otthonában is legyőzte a címvédő Győrt a Fradi, amely ezzel 2007 után lett ismét aranyérmes, összességében pedig a tizenkettedik bajnoki címét szerezte meg. Részletes tudósítás, vélemények, visszhangok, egyszóval minden a bajnoki döntőről.

♦ Nem csendesül a vihar a paralimpiai szövetségnél. Szerdán még névtelenül nyilatkozott, most viszont már névvel vállalta véleményét Koller Sándor a kerekes székes rögbisek első embere, a WildBoars egyesület elnöke, aki szerint csak a jéghegy csúcsa Gömöri Zsolt MPB-elnök hárommilliója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik