NB II: két fiatal játékossal erősített a Gyirmót

Vágólapra másolva!
2022.06.17. 15:40
null
Kovács Milán (balra) és Soltész Dominik a nyár első érkezői Gyirmóton (Fotó: gyirmotfc.hu)
Soltész Dominik és Kovács Milán is hároméves szerződést kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmóttal – számolt be a klub hivatalos honlapja.

 

Két fiatal játékos az első érkező a Gyirmót FC Győrnél. A 2000-ben született Soltész Dominik kispesti nevelés, korábban Ajkán már játszott az NB II-ben. Az előző idényt a Debrecenben töltötte kölcsönjátékosként, bevethető támadó középpályásként és szélsőként is.

A másik új igazolás az elmúlt évben a Szegedet erősítő Kovács Milán. A 193 centiméter magas középpályás a Vasas Kubala Akadémián nevelkedett és a Vasasban mutatkozott be az NB II-ben. Mindkét játékos átesett az orvosi vizsgálatokon és a következő héten megkezdi a felkészülést a csapattal.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: Kovács Milán (Vasas), Soltész Dominik (Budapest Honvéd)
Távozók:Denisz Bezborodko(ukrán, ?),Csonka András(Ferencváros – kölcsönből vissza),Matej Cvetanoszki(északmacedón, ?),Cornel Ene(román, ?),Frane Ikic(horvát, ?),Florent Hasani(koszovói, KF Tirana – Albánia?),Vlagyiszlav Klimovics(fehérorosz, ?)Gino van Kessel(holland-curacaói, ?),Radics Márton(Puskás Akadémia – kölcsönből vissza),Denis Ventúra(szlovák, ?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik