NB I: Voltak, akik nem tették a dolgukat - Leliévre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.18. 18:26
A labdarúgó NB I 28. fordulójában az Újpest 2–1-re nyert a már biztos kieső Eger vendégeként. A hazaiak megbízott edzője, Horváth Tamás szerint ez győzelemmel felérő vereség volt, míg a vendégek ideiglenesen kinevezett edzője, Marc Leliévre szerint kétgólos előnyük után számukra véget ért a mérkőzés.

„Mindenképpen élmény volt számomra a mérkőzés, hiszen eddig csak utánpótlásban dolgoztam. Sajnos így alakult a helyzet, ezt a találkozót így kellett teljesítenünk. Természetesen mindenben egyeztettem a vezetőedzővel, Mészáros Ferenccel, de így sikerült túl lennünk ezen a meccsen. Próbáltunk taktikusak lenni, alapvetően lassítani a játékot, ugyanis ha belementünk volna egy futóversenybe, hamar kipukkadunk. Próbáltuk a végére nyílttá tenni a találkozót, és úgy gondolom, a mi helyzetünkben ez egy győzelemmel felérő vereség volt. A jövő héten, ha megkapjuk az NB II-es licencet, akkor már edzeni is tudunk, engedélyt kapunk rá, és így talán vérmesebb reményeink is lehetnek a további találkozókon" – nyilatkozta az Egri FC megbízott edzője, Horváth Tamás a Sport Televíziónak.Horváth Tamás a Sport Televíziónak.

„Úgy gondolom, nyolcvan percig mi voltunk a jobb csapat, de ha az ellenfél kilenc emberrel védekezik, akkor egy kicsit nehézzé válik a dolgod. Voltak a csapatban olyan emberek, akik nem feltétlen tették rendesen a dolgukat. Aztán sikerült vezetéshez jutnunk, majd jött a második gól is. Ekkor azt hittük, hogy minden rendben van, és jött is a szépítés. Sajnos a kétgólos előnynél nekünk véget ért a mérkőzés, még egyszer ki kell hangsúlyoznom, hogy ha a játékosok nem azt teszik, ami a feladatuk, akkor nem nyerhetünk, bár most szerencsére sikerült" – értékelte a mérkőzést az Újpest ideiglenesen kinevezett edzője, Marc Leliévre.

A MÉRKŐZÉS RÉSZLETEIRŐL ITT OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik