NB I: tapasztalatszerzésnek szánta az Újpest trénere az első félidőt

Vágólapra másolva!
2011.11.18. 20:17
Zoran Szpisljak, az Újpest vezetőedzője az első félidőben szerzett tapasztalatok kamatoztatásában és a jó védekezésben látta az 1–0-s pápai győzelem kulcsát, Bene Ferenc, a Lombard szakvezetője a középpályán elkövetett hibákról beszélt a Sport Televíziónak adott gyorsértékelésében a péntek esti NB I-es mérkőzés után.

BENE FERENC (Lombard FC): – Érezni lehetett, hogy egygólos mérkőzés lesz. Az első félidőben alapvetően jól működött a csapat, arra számítottam, hogy a másodikra felgyorsulunk, de ez sajnos nem jött be. Az Újpest feljavult a második félidőre, gratulálnom kell a győzelméhez. Mi a középpályán nem voltunk elég pontosak, elöl pedig nem tudtunk minőségi döntéseket hozni. A fordulópontokból sajnos nem jöttünk ki jól. Számítottam arra, hogy nagyon sokat kell majd dolgoznunk a jobb eredményekért, és biztos vagyok benne, hogy ennek meglesz a gyümölcse.BENE FERENC (Lombard FC): – Érezni lehetett, hogy egygólos mérkőzés lesz. Az első félidőben alapvetően jól működött a csapat, arra számítottam, hogy a másodikra felgyorsulunk, de ez sajnos nem jött be. Az Újpest feljavult a második félidőre, gratulálnom kell a győzelméhez. Mi a középpályán nem voltunk elég pontosak, elöl pedig nem tudtunk minőségi döntéseket hozni. A fordulópontokból sajnos nem jöttünk ki jól. Számítottam arra, hogy nagyon sokat kell majd dolgoznunk a jobb eredményekért, és biztos vagyok benne, hogy ennek meglesz a gyümölcse.

ZORAN SZPISLJAK (Újpest): – Az első félidőben arra törekedtünk, hogy stabilan védekezzünk, ne kapjunk gólokat és kiismerjük a Pápa gyenge pontjait, aztán a második félidőben kihasználjuk azokat. Ez be is jött. Nagyon fontos volt, hogy jól működjön a védelem, és erre építkezhessünk. Lipták érkezése sokat jelent a hátvédjeinknek, de Takács és Pollák is sokat tett hozzá a jó védőmunkához. Snoyl beállítását kisebb meglepetésnek szántuk a bal oldalon, és tulajdonképpen el is értük vele a célunkat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik