NB I: Támadott a Debrecen, de nekünk voltak nagyobb helyzeteink - Kabát

Vágólapra másolva!
2013.03.31. 18:51
Az Újpest az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában egygólos (1–0) győzelmet aratott a címvédő DVSC-Teva vendégeként. Kabát Péter, a lila-fehérek támadója szerint hiába támadott a házigazda, a nagyobb helyzetek előttük adódtak.

„Támadott a Debrecen, de mi jól játszottunk, a nagyobb helyzetek pedig előttünk adódtak – nyilatkozta a lefújást követően a mérkőzést közvetítő M1-nek Kabát Péter. – Csapatunkat jóval összeszedettebbnek érzem, mint volt korábban, mindenki mindenkiért harcol, és zárt védekezésből próbálunk kontrázni, ami az alap lenne.”Kabát Péter. – Csapatunkat jóval összeszedettebbnek érzem, mint volt korábban, mindenki mindenkiért harcol, és zárt védekezésből próbálunk kontrázni, ami az alap lenne.”

„Büszke vagyok a csapatomra, bár azt hozzá kell tennem, ezen a meccsen nem biztos, hogy a jobb együttes győzött – ismerte el sportszerűen Marc Leliévre, az újpestiek megbízott vezetőedzője. – Megvoltak a helyzeteink, ahogy az ellenfelünknek is, ők viszont nem tudtak kihasználni belőle egyet sem. Csapatként, igazi csapatmunkával nyertük meg ezt a mérkőzést. Továbbra is másodedzőnek tartom magam.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik