NB I: Szpisljak inkább nem beszél túl sokat a 0–7-ről

Vágólapra másolva!
2015.10.17. 21:37
A DVSC-Teva labdarúgócsapata az NB I 12. fordulójában kiütéses, 7–0-s sikert aratott a Békéscsaba ellen – így értékelt a két vezetőedző.

„Az első félidő nehézkesen alakult, pontatlanok voltunk, de sikerült gólt szereznünk egy szép támadás végén. Fontos volt a második félidő elején szerzett gól, mert megnyugodtunk, utána kombinatívak voltunk, és a fiúk parádés estét produkáltak. Masszív a Békéscsaba, ezt a korábbi meccseken is bizonyította, és ezt is kaptuk az első félidőben, viszont a második gól megtörte” – idézi a dvsc.hu Kondás Elemért, a Loki szakvezetőjét.Kondás Elemért, a Loki szakvezetőjét.

„A meccsről nem is kell túl sokat beszélni, inkább arról ejtenék szót, hogy a szurkolóink végig biztatták a csapatot az eredmény ellenére is, és ezt köszönöm nekik. Mi a második félidőre már nem jöttünk ki, a Loki gyors gólja eldöntötte a sorsunkat, hullámvölgybe kerültünk, amelyből nem tudtunk kijönni. Gratulálok a Lokinak, mert mindent megtett hazai pályán, remekül kiszolgálta a szurkolókat” – nyilatkozta Zoran Szpisljak, a csabaiak trénere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik