NB I: Rocchi? Megcsinálta, amit kértem tőle, de... - Artner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.13. 21:37
Pietro Vierchowod, a Honvéd labdarúgócsapatának trénere elégedetten nyilatkozott a Haladás ellen 2–0-ra megnyert szombati NB I-es bajnoki után, a szombathelyiek szakvezetője, Artner Tamás a csatárnélküliség miatt kesergett.

PIETRO VIERCHOWOD, a Honvéd vezetőedzője: – Végre kijelenthetem, hogy a Honvéd a saját játékát erőltette rá az ellenfélre. Mi uraltuk a meccset, minden a mi elképzelésünk szerint történt. Ezek után valóban elégedett lehetek. A Szombathely rendkívül szervezett csapat, nem könnyű ellene játszani. A vendégek valóban vezettek veszélyes akciókat, de én nem idegeskedtem. A nehezebb időszakban is kontrolláltuk, uraltuk a találkozót.PIETRO VIERCHOWOD, a Honvéd vezetőedzője: – Végre kijelenthetem, hogy a Honvéd a saját játékát erőltette rá az ellenfélre. Mi uraltuk a meccset, minden a mi elképzelésünk szerint történt. Ezek után valóban elégedett lehetek. A Szombathely rendkívül szervezett csapat, nem könnyű ellene játszani. A vendégek valóban vezettek veszélyes akciókat, de én nem idegeskedtem. A nehezebb időszakban is kontrolláltuk, uraltuk a találkozót.

ARTNER TAMÁS, a Haladás vezetőedzője: – Ez van. Nincs csatárunk, nincs, aki gólt szerezzen. Ezúttal elterveztünk egy játékot, kidolgoztunk egy taktikát, aztán jött a Honvéd gólja, és minden borult. Tomasso Rocchi? Ő megcsinálta azt, amit kértem tőle, de egyelőre ennyire képes. Jókora lemaradása van, azért tettem be, mert láttam az edzésen, mennyire hajt. Radó András azonban nagyon hiányzik. Nagyon köszönöm a drukkereinknek, hogy mellettünk állnak. Ők is tisztában vannak vele, milyen helyzetben vagyunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik