NB I: Paulo Sousa úgy látta, ma semmi sem működött jól a Vidinél

Vágólapra másolva!
2011.07.30. 22:13
Paulo Sousa, a Videoton szakvezetője nem fogta a nehéz talajra a vereséget, szerinte játékosai a felelősek a Kaposváron történtekért (0–2). Sisa Tibor, a hazaiak trénere az élet nagy pillanatai közé sorolta a bajnokcsapat szombat esti legyőzését – mindez a Sport Televíziónak adott gyorsértékelésekből derült ki.

SISA TIBOR (Kaposvár): – A győzelem ellenére ez még egy alakuló csapat, amelyet hiába csókolunk meg, nem lesz belőle azonnal királykisasszony… Előfordulnak hullámvölgyek is, de nem akarok a múlttal foglalkozni, most gratulálni akarok a csapatomnak, úgy gondolom, a játékunk minősége alapján is megérdemelt győzelmet arattunk. Az életben vannak nagy pillanatok, a mostani ilyen, mert nem akármilyen csapatot győztünk le.SISA TIBOR (Kaposvár): – A győzelem ellenére ez még egy alakuló csapat, amelyet hiába csókolunk meg, nem lesz belőle azonnal királykisasszony… Előfordulnak hullámvölgyek is, de nem akarok a múlttal foglalkozni, most gratulálni akarok a csapatomnak, úgy gondolom, a játékunk minősége alapján is megérdemelt győzelmet arattunk. Az életben vannak nagy pillanatok, a mostani ilyen, mert nem akármilyen csapatot győztünk le.

PAULO SOUSA (Videoton): – Sem a védekezésünk, sem a támadójátékunk nem úgy működött, ahogyan elterveztük. Remélhetőleg ez volt a legrosszabb mérkőzésünk az idényben… Hogy a nehéz talaj szerepet játszott volna a vereségünkben? Sem a sárra, sem az időjárásra nem szeretnék fogni semmit, csak a csapatom tehet a történtekről. Nem tudtunk hátul úgy labdát szerezni, hogy építkezzünk belőle, így hiába hoztam be csatárokat, nem jutott el hozzájuk a labda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik