NB I: Paulo Sousa nincs kibékülve a Vidi helyzetkihasználásával

Vágólapra másolva!
2011.08.14. 18:10
A találkozót közvetítő mtv mikrofonja előtt Paulo Sousa, a Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője a csapata helyzetkihasználását kritizálta, a vasárnapi NB I-es rangadót 2–1-re megnyerő Debrecen trénere, Kondás Elemér a játékosai küzdőszellemét dicsérte gyorsértékelésében.

KONDÁS ELEMÉR (Debrecen): – Nagyon nehéz mérkőzésen, az idény eddigi legnehezebb mérkőzésén sikerült legyőznünk egy nagyon jó ellenfelet. Játékosaim az első perctől az utolsóig küzdöttek, szinte egymást felülmúlva, s ha lehetőségük nyílt, játszottak is. Mivel közvetlen vetélytárs ellen szereztük, nagyon fontos ez a három pont.KONDÁS ELEMÉR (Debrecen): – Nagyon nehéz mérkőzésen, az idény eddigi legnehezebb mérkőzésén sikerült legyőznünk egy nagyon jó ellenfelet. Játékosaim az első perctől az utolsóig küzdöttek, szinte egymást felülmúlva, s ha lehetőségük nyílt, játszottak is. Mivel közvetlen vetélytárs ellen szereztük, nagyon fontos ez a három pont.

PAULO SOUSA (Videoton): – Mi alakítottuk ki a helyzeteket, a Debrecennek volt kettő, és azokat kihasználva megnyerte a mérkőzést. A játékosaim lelkesedésével, mentalitásával elégedett vagyok, sajnos az idegenbeli eredmények egyelőre nem a vágyaink szerint alakulnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik