NB I: „Önteltek, beképzeltek, alulmotiváltak voltunk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.24. 19:00
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I ötödik az eddig veretlen Lombard Pápa hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a DVTK-tól. A mérkőzést közvetítő Sport Televíziónak adott nyilatkozatában Tóth Bálint, a pápaiak vezetőedzője elmondta, csapata öntelten, nagyképűen játszott, aminek meglett az eredménye, míg a diósgyőrieket irányító Tomiszlav Szivics szerint a befektetett munka meghozta a gyümölcsét.

Tóth Bálint (a Lombard Pápa vezetőedzője): – Ma egy egész más, egy öntelt, beképzelt, alulmotivált csapat lépett pályára, ez az egymás utáni három győzelem eredménye. Hozzáállás kérdése az egész. A félidőben már mondtam a játékosoknak, hogy ennek kettő a vége, nem ide, végül egy lett belőle. Az a mentalitás, amit mutattunk, ehhez vezet. Saját bőrükön fogják megtapasztalni a futballisták, hogy mennyit kell dolgozniuk ahhoz, hogy maguk mellett tudhassák a szerencsét. Ha nem kapunk észhez, akkor a jövőben elbillen a mérleg nyelve.Tóth Bálint (a Lombard Pápa vezetőedzője): – Ma egy egész más, egy öntelt, beképzelt, alulmotivált csapat lépett pályára, ez az egymás utáni három győzelem eredménye. Hozzáállás kérdése az egész. A félidőben már mondtam a játékosoknak, hogy ennek kettő a vége, nem ide, végül egy lett belőle. Az a mentalitás, amit mutattunk, ehhez vezet. Saját bőrükön fogják megtapasztalni a futballisták, hogy mennyit kell dolgozniuk ahhoz, hogy maguk mellett tudhassák a szerencsét. Ha nem kapunk észhez, akkor a jövőben elbillen a mérleg nyelve.

Tomiszlav Szivics (a DVTK vezetőedzője): – Ebben a szezonban az eddigi legjobb teljesítményünket nyújtottuk. Az első félidő tökéletes, parádés volt, a két lessel nem foglalkozom, mert jól játszottunk. Le a kalappal a játékosok előtt, végig küzdöttek, hajtottak. Nem vagyok nagyképű, ha azt mondom, megérdemeltük a győzelmet. Ha már mi nem tudunk gólt szerezni, akkor rúgjon helyettünk a Pápa, de nagyon sok helyzetet hagytunk ki, görcsölünk a lehetőségeknél. Úgy érzem, hogy abból, amit betettünk a bankba, ma visszakaptunk valamit. Magas iramú meccs volt, akkor is ezt mondanám, ha nulla nulla lett volna a vége, mi viszont ebben az iramban még nem vagyunk képesek kilencven percen át jól játszani, csak olyan hetven percig, de igyekszünk ezen javítani. Annyira kellett nekünk a három pont, mint egy falat kenyér, de hétfőtől már a következő meccsre, az Újpest ellenire fogunk koncentrálni, ami nem lesz egyszerű. A csodálatos szurkolótáborunk is megérdemli ezt a győzelmet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik