NB I: megsérült a mezőkövesdi támadó – Kuttor még igazolna

Vágólapra másolva!
2018.01.25. 08:37
Szerdán a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd csapata Baracskai Roland góljával 1–0-ra legyőzte a szlovák élvonalbeli (nagymihályi) Zemplín Michalovcét. A találkozó után Kuttor Attila, a kövesdiek vezetőedzője elmondta, miért nem kapott játéklehetőséget Novák Csanád, aki múlt szombaton a Kazincbarcika ellen két gólt is szerzett, továbbá arról is beszélt, milyen posztokon szorul még bővítésre csapata kerete.

„Elégedett vagyok csapatom teljesítményével, jól futballoztunk a meccsen – mondta Kuttor Attila a klub hivatalos honlapjának. – Novák Csanád a bemelegítés során kisebb húzódást érzett a combjában, így bele kellett nyúlnom a csapatba, de a pótlását sikeresen megoldották a játékosok.” „Elégedett vagyok csapatom teljesítményével, jól futballoztunk a meccsen – mondta Kuttor Attila a klub hivatalos honlapjának. – Novák Csanád a bemelegítés során kisebb húzódást érzett a combjában, így bele kellett nyúlnom a csapatba, de a pótlását sikeresen megoldották a játékosok.”

„Ahogy szombaton, úgy most sem az eredmény volt az elsődleges, de persze jót tesz a labdarúgók önbizalmának egy-egy ilyen siker. A második félidőben négy, tizennyolc éven aluli játékos is pályára lépett, és a csapat ekkor is megfelelően teljesített. Még szeretnénk a középpályára és a csatársorba játékosokat igazolni, remélem, hamarosan ezek a tárgyalások sikeresen lezárulnak” – fogalmazott a vezetőedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik