NB I: Mátyus sötétben tapogatózott; Carrillo filozófiája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.26. 22:21
A Videoton–Lombard Pápa (3–0) NB I-es labdarúgómeccset követően a két csapat vezetőedzője, a fehérváriakat irányító Joan Carillo és a vendégek szakvezetője, Mátyus János a Videoton hivatalos honlapjának nyilatkozott.

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült győzelemmel debütálnom a Vidi kispadján vezetőedzőként. Nagyon jó csapatunk van, és minden játékosom nagyon motivált. Ugyanezen az úton kell tovább haladnunk, és ugyanígy kell játszanunk jövő héten a Dunaújváros ellen is – nyilatkozta a vidi.hu-nak a Videoton vezetőedzője, Joan Carrillo, aki kitért a filozófiájára, illetve egyetértett játékosával, Juhász Rolanddal abban, hogy jó úton járnak. – Egy szervezetten védekező Pápa látogatott hozzánk, ennek ellenére már a mérkőzés elején volt három nagy helyzetünk, ebből kétszer a lécen csattant a labda. Aztán a szünet előtt jött a kiállítás, de a félidőben sikerült rendeznünk a sorainkat. Az alapvető filozófiánk megvalósult, hiszen körülbelül 65 százalékban birtokoltuk a labdát. Ezen az úton kell tovább haladnunk."Joan Carrillo, aki kitért a filozófiájára, illetve egyetértett játékosával, Juhász Rolanddal abban, hogy jó úton járnak. – Egy szervezetten védekező Pápa látogatott hozzánk, ennek ellenére már a mérkőzés elején volt három nagy helyzetünk, ebből kétszer a lécen csattant a labda. Aztán a szünet előtt jött a kiállítás, de a félidőben sikerült rendeznünk a sorainkat. Az alapvető filozófiánk megvalósult, hiszen körülbelül 65 százalékban birtokoltuk a labdát. Ezen az úton kell tovább haladnunk."

„Első élvonalbeli meccsem volt vezetőedzőként. Kicsit sötétben tapogatóztam, nem tudtam, mire lesz képes a csapatom. Sok játékos távozott a keretből, és tizennégy új labdarúgó érkezett Pápára. Ellenfelünk ma jobb volt nálunk, meghajtom a fejem a Vidi előtt, és sok sikert kívánok a fehérvári csapatnak" – értékelt a vesztes Lombard Pápa vezetőedzője, Mátyus János.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik