NB I: Kuttor határozott elképzelésekkel érkezett Kövesdre

Vágólapra másolva!
2017.10.17. 15:58
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd kedden kinevezett vezetőedzője, Kuttor Attila elárulta: sok passzos, stílusos játékot követel meg játékosaitól, s új igazolásokban egyelőre nem gondolkodik.

„Vasárnap keresett meg a klub elnöke, Tállai András, hogy tárgyaljunk – nyilatkozta a klub honlapjának Kuttor Attila. Nagyon örültem a megkeresésnek, azonnal autóba ültem és már aznap délután itt voltam a klubházban. Felvázolták nekem a lehetőségeket, amelyek szimpatikusak voltak. A beszélgetés éjfélig tartott, majd egymás kezébe csaptunk. Tudtam, hová kerülök, vannak itt barátaim és ismerőseim, így képben voltam, mire számíthatok. Láttam sok meccset, folyamatosan követem a magyar NB I-et, naprakész vagyok a csapatokból, így Mezőkövesdből is. Azt kell mondanom jó a keret összetétele, bizakodó vagyok a folytatást illetően. Egyelőre nem gondolkodom új igazolásokban, ezzel a kerettel kell most megoldani a feladatokat.”Kuttor Attila. Nagyon örültem a megkeresésnek, azonnal autóba ültem és már aznap délután itt voltam a klubházban. Felvázolták nekem a lehetőségeket, amelyek szimpatikusak voltak. A beszélgetés éjfélig tartott, majd egymás kezébe csaptunk. Tudtam, hová kerülök, vannak itt barátaim és ismerőseim, így képben voltam, mire számíthatok. Láttam sok meccset, folyamatosan követem a magyar NB I-et, naprakész vagyok a csapatokból, így Mezőkövesdből is. Azt kell mondanom jó a keret összetétele, bizakodó vagyok a folytatást illetően. Egyelőre nem gondolkodom új igazolásokban, ezzel a kerettel kell most megoldani a feladatokat.”

„Sokan mondják, hogy a Balmazújváros mellett a Haladás és a Mezőkövesd lehet az egyik kieső, de én ezt a nézetet abszolút nem osztom, hiszen két győzelemmel nagyot lehet ugrani előre a tabellán annyira szoros a mezőny. Játszani akaró csapatot szeretnék látni a pályán, de az adott lehetőségekhez kell igazítani a játékot. Nem tagadom, azt szeretem ha a csapatom szép futballt játszik, ez persze nem azt jelenti, hogy ész nélkül támadunk majd. Sok passzra épülő, stílusos játékot szeretnék megvalósítani itt, Mezőkövesden, olyan csapatot, amely harcol az utolsó leheletéig minden meccsen. Azt, hogy milyen lesz a játékrendszerünk nem szeretném elárulni, ez nagyban függ az adott ellenféltől is. Előre sem nézek nagyon, mindig a következő meccsre figyelek, így most is csak a Paks elleni idegenbeli fellépésünkre koncentrálok.”

A SZERDAI NEMZETI SPORTBAN HOSSZABB INTERJÚT OLVASHATNAK KUTTOR ATTILÁVAL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik