NB I: közleményben cáfolta korábbi játékosa kijelentését a PAFC

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.02.14. 20:41
null
Vanecek állítását megcáfolta a Puskás Akadémia (Fotó: Dömötör Csaba)
David Vaneceket január végén szerződtette a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr, miután már nem számoltak vele a Puskás Akadémiánál. A játékos akkor úgy fogalmazott, hogy nem tudja, miért irányították a téli szünet után a második csapathoz, a PAFC azonban mindezt hivatalos közleményben cáfolja.

A Puskás Akadémia vasárnap adott ki hivatalos közleményt a klub honlapján egykori játékosával kapcsolatban.

„Volt támadónk valótlanságot állított klubunkrólegy televíziós műsorban. Az M4 Sport Péntek Esti Foci című műsorában David Vanecekkel is láthattak egy interjút a nézők. Ennek során volt játékosunk kitért arra, hogy nem ismeri az okát annak, miért irányította őt a Puskás Akadémia FC a téli szünet után a második csapathoz. Egykori labdarúgónk állítása szerint azóta sem kapott magyarázatot az ügyben, mert klubunk részéről senki nem beszélt vele erről. A valóság ezzel szemben az, hogy a cseh játékossúlyos fegyelmi vétséget követett el, amikorpozitív koronavírus-tesztje ellenére – a klubvezetés tudta és engedélye nélkül – elhagytaa karantén idejére számára kijelölt tartózkodási helyet.Ez vezetett ahhoz, hogy kikerült az első csapatunk keretéből” – áll a Puskás közleményében.

TÉLIJÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők:Kártik Bálint (Nyíregyháza Spartacus)
Kölcsönbe érkezők: Géresi Krisztián (Mol Fehérvár FC)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: David Vanecek (cseh, Diósgyőr)
Kölcsönbe távozó: Kártik Bálint (Csákvár), Radics Márton (Gyirmót FC Győr), Tamás Nándor (magyar–román, Sepsi OSK – Románia)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik