NB I: korábbi FTC-játékos a ZTE szakmai stábjában

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.06.20. 19:46
null
Ricardo Moniz mellett két újabb holland edző csatlakozik a ZTE-hez (Fotó:ztefc.hu)
Asszisztensedzőként tér vissza Magyarországra Julian Jenner, a Ferencvárosi TC és a Diósgyőri VTK korábbi játékosa. Jennert a Zalaegerszegi TE FC vezetőedzője, Ricardo Moniz kérte fel, hogy csatlakozzon a klubhoz – írja a ZTE hivatalos honlapja.

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy május 25-től Ricardo Moniz vette át a ZTE FC irányítását, a holland tréner most megnevezte a szakmai stáb új tagjait. A Nemzeti Sport korábbi információinak megfelelően asszisztensként Julian Jenner csatlakozik a zalaegerszegiekhez, erőnléti edzőként pedig Marco van der Steen.

Jenner korábban megfordult már Magyarországon, 2012 és 2015 között a Fradiban (épp Moniz irányítása alatt), majd a DVTK-ban játszott. 2017-től edzősködik, eddig holland utánpótlás-egyesületek foglalkoztatták, most visszatér a labdarúgó NB I-be.

A szintén holland Van der Steen korábban dolgozott már együtt Monizzal az RB Salzburgnál, most teljesítményért felelős vezetőként, valamint fizioterapeutaként csatlakozik a ZTE-hez – írja a klub honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik