NB I: kölcsönügyletet nem akar kötni a Pescara az FTC-vel

Vágólapra másolva!
2021.07.02. 22:02
null
Edoardo Masciangelo (Fotó: AFP)
Olaszországi hírek szerint a Pescara megfelelő feltételekkel eladná Edoardo Masciangelót az iránta érdeklődő Ferencvárosnak, ám kölcsönadni nem szándékozik a labdarúgót.

 

Gianluca Di Marzio transzfergurura hivatkozva a napokban beszámoltunk arról, hogy a Ferencváros ajánlatot tett a Pescarának Edoardo Masciangelóért. A Fradi kölcsönvenné a 25. életévét július 8-án betöltő olasz balhátvédet, méghozzá opciós joggal a végleg megvásárlására.

A hír kapcsán akkor megkerestük az FTC-t; a klub annyit közölt, hogy nem kommentál átigazolási pletykákat, csak a klub hivatalos felületén, a fradi.hu-n közöl tényeket.

Új fejlemény, hogy a Serie B legutóbbi idényét a 19. helyen befejező, ezzel kieső olasz klub elnöke egy helyi forrásnak arról beszélt: csak végleges eladásról lehet szó.

„Megerősítem az érdeklődést Masciangelo iránt, de ebben a pillanatban távol vagyunk az egyezségtől – idézi a PescaraSport24 Daniele Sebastianit. – Csak végleges eladásról vagyunk hajlandóak tárgyalni, máskülönben a játékos itt marad.”

Masciangelo a Romában és a Fiorentinában nevelkedett, megfordult az Arezzóban, a Piacenzában, a svájci Luganóban és a Juventus U23-as csapatában. A Pescara 2019-ben szerződtette a torinóiaktól – megállapodása 2024 nyaráig szól –, a Serie B legutóbbi idényében 29 bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik