NB I: két játékosával is hosszabbít a Kecskeméti TE

Vágólapra másolva!
2022.06.16. 21:32
null
Tóth Barna az élvonalban is segíthet a Kecskemétnek (Fotó: kecskemetite.hu)
A labdarúgó NB I újonca, a Kecskeméti TE a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Nagy Krisztián után Tóth Barnával is szerződést hosszabbított.

 

Nagy Krisztián tavaly nyáron igazolt az NB II elmúlt idényében ezüstérmet szerző Kecskeméthez, amelynek színeiben 32 mérkőzésen 1 gólt szerzett és 6 gólpasszt adott. A feljutás után nem volt kérdés a középpályás számára, hogy Kecskeméten folytatja a pályafutását.

Tóth Barna egy évvel ezelőtt érkezett meg a KTE-hez, és elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a csapat a második legtöbb gólt jegyezze a másodosztály előző kiírásában, hiszen 10 találata mellett 13 gólt készített elő.

„Nagyon örülök, hogy újra, immáron az NB I-ben is bizalmat szavazott nekem a klub. Ezzel egy gyerekkori álmom válhat valóra. Bízom benne, hogy ugyanúgy meglepetéscsapat lehetünk, ahogy a tavalyi évadban, természetesen pozitív értelemben. A pihenés alatt jó volt kiélvezni az előző idény sikereit, begyűjteni a gratulációkat, mindemellett viszont nagyon várom, hogy bemutatkozzak az élvonalban. Nem szabad azonban előre pörgetni ennyire az eseményeket, mert most egy nagyon komoly felkészülés vár ránk, nem is bánom, hogy ki tudtam magam pihenni előtte. Szeretnék stabil NB I-es játékossá válni, a csapattal bennmaradni, emellett meghálálni a klubnak azt a bizalmat, amit kaptam – mondta a 27 éves, csaknem kétméteres támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik