NB I: Balogh Balázsnak jólesik, hogy újpesti múltjára emlékeztetik a Fradi-szurkolók

Vágólapra másolva!
2022.11.10. 08:11
Amint arról beszámoltunk, hiába vezetett kétszer is a Paks a Ferencváros ellen, az utolsó pillanatban kapott góllal 3–2-es vereséget szenvedett a labdarúgó NB I 15. fordulójában. A találkozó után a paksiak játékosával, Balogh Balázzsal beszélgetett a NSO Tv stábja.

A paksiak középpályása, Balogh Balázs azzal kezdte: nehezen éli meg a drámai vereséget.

„Azt gondolom, hogy azért rászolgáltunk az egy pontra, sőt kettő kettőnél volt két nagy helyzete Hahn Jánosnak. Talán egy kis szerencsével lehetett volna belőle három pont is, bár a döntetlen reálisabb lett volna, mert a Fradinak is voltak helyzetei. Nyilván mi berendezkedtünk egy védekezésre, egy kontrafutballra, a Fradi elleni idegenben így van több esélyed. Ez ült is nekünk, nagyon nem tudtak megbontani minket, aztán a végén egy ilyen nem is tudom milyen fejessel kikaptunk. Ilyen a futball, majd visszaadja később.”

Videónkban mesél a lövéséről, amely Henry Wingón megpattanva a hálóban kötött ki; elmondja, más érzés volt-e, mint egy derbin betalálni, de szóba kerül az is, hogy újpesti múltjára többször is emlékeztették a Ferencváros szurkolói.

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

LABDARÚGÓ NB I
15. FORDULÓ

Ferencvárosi TC–Paksi FC 3–2
(Zachariassen 22., R. Mmaee 45+1. – 11-esből, Botka 90+2., ill. Bőle 6., Wingo 39. – öngól)
Budapest,
Groupama Aréna, 7129 néző.Vezette:Andó-Szabó

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik