NB I: hosszabbított a DVTK futballistája

Vágólapra másolva!
2017.06.16. 10:35
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos oldalán jelentette be, hogy meghosszabbította Antal Botond nyáron lejáró szerződését.

„Nagyon örülök annak, hogy sikerült meghosszabbítani a megállapodásom, és hogy folytathatom azt a munkát, amit három éve elkezdtem a DVTK-nál – mondta Antal Botond a dvtk.eu-nak. – Diósgyőrben számtalan szép pillanatot éltem át, melyekért érdemes volt annak idején elkezdenem a futballt. Bízom benne, hogy a jövőben még több felejthetetlen élményben lesz részem a szurkolókkal és a klubbal közösen.”Antal Botond a dvtk.eu-nak. – Diósgyőrben számtalan szép pillanatot éltem át, melyekért érdemes volt annak idején elkezdenem a futballt. Bízom benne, hogy a jövőben még több felejthetetlen élményben lesz részem a szurkolókkal és a klubbal közösen.”

„Antal Botond nyáron lejáró szerződését a szakmai stáb javaslatára a klubvezetőség a mai napon meghosszabbította, így nyártól továbbra is a DVTK játékosa lesz” – tette hozzá Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik