NB I: Pintér Attila bejelentette az exferencvárosi csatár érkezését

F. B., N-P. T.F. B., N-P. T.
Vágólapra másolva!
2021.04.04. 22:19
null
Hornyák Zsolt és Pintér Attila (Fotó: Micheller Szilvia)
A labdarúgó NB I 27. fordulójának záró mérkőzésén a Puskás Akadémia 2–0-ra legyőzte odahaza a Mezőkövesdet. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

 

A Puskás Akadémia trénere, Hornyák Zsolt az M4 Sport kamerája előtt elárulta: úgy érzi, játékosai kicsit megijedtek az emberelőnytől.

„Az első félidőben ideálisan játszottunk, sok helyzetünk volt, eldönthettük volna a meccset. Aztán emberelőnyben nem bíztunk magunkban, passzívak lettünk a középpályán. A Mezőkövesd mindent megpróbált, nálunk pedig hiányzott a nyugalom. Megérdemelten nyertünk, de azért van hiányérzetem, azt hittem, hogy az utolsó húsz-huszonöt percben jobban fogunk dominálni, és hamarabb eldöntjük a meccset.”

A Mezőkövesd vezetőedzője, Pintér Attila arról beszélt, hogy mit mondott a játékosainak a szünetben.

„Azt kértem tőlük, hogy higgyenek magukban, és az elvégzett munkában. Higgyék el, hogy meg tudják fordítani a meccset. Benne is volt, de vagy a kapusuk védett óriási bravúrral, vagy el sem találtuk a kaput. Amit kértem, azt maximálisan megtették a második félidőben, úgyhogy emelt fővel jöttünk le a pályáról. Bátran és fegyelmezetten futballoztunk emberhátrányban is.”

Pintér elárulta: leigazolták a Ferencváros, a Puskás Akadémia, a Mezőkövesd és az MTK korábbi játékosát, a legutóbb az azeri Sabah FK együttesében futballozó Ulysse Diallót, aki már ezen a meccsen is nagy segítségükre lehetett volna.

„De tudni kell, hogy rengeteget hagyott ki, így még csak az NB III-as csapatban lép pályára. Reméljük, minél hamarabb a segítségünkre lehet.”

Ulysse Diallo ma tehát már pályára lépett a Mezőkövesd II-ben a Gyöngyös elleni NB III-as bajnokin. Végigjátszotta a meccset, sőt, a 86. percben egyenlítő gólt szerzett. Azonban ez mégsem ért pontot az együttesnek, hiszen a Heves megyeiek a 93. percben Németh Szabolcs révén másodszor is betaláltak, így 2–1-es gyöngyösi sikerrel ért véget a találkozó.

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

NB I
27. FORDULÓ
Puskás Akadémia–Mezőkövesd 2–0
(Géresi 9., Baluta 90+4.)
Felcsút,
Pancho Aréna, zárt kapuk mögött. Vezette: Karakó
Kiállítva: Pillár (43.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik