NB I: Ez a csapat nem erre lett tervezve - Dobos Barna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.02. 19:11
Mint ismert, a labdarúgó NB I 2. fordulójának első szombati meccsén a Videoton 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Dunaújváros PASE-t. A találkozó után a vezetőedzők is elmondták véleményüket az MTVA kamerái előtt.

„A Videoton teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, ennyivel jobb csapat jelenleg a fehérvári, mint a miénk – mondta Dobos Barna, a Dunaújváros PASE vezetőedzője. – Mindent megtettünk azért, hogy pontot szerezzünk és helytálljunk, de sajnos ma ez nem jött össze. Amikor feljutottunk, nem erre lett tervezve ez a csapat, de nekünk nem is a Videotont kell megvernünk. A Fradi stadionavatója miatti szünet alatt megpróbálunk mindenen javítani.” – mondta Dobos Barna, a Dunaújváros PASE vezetőedzője. – Mindent megtettünk azért, hogy pontot szerezzünk és helytálljunk, de sajnos ma ez nem jött össze. Amikor feljutottunk, nem erre lett tervezve ez a csapat, de nekünk nem is a Videotont kell megvernünk. A Fradi stadionavatója miatti szünet alatt megpróbálunk mindenen javítani.”

„A partvonal mellől egyáltalán nem tűnt egyértelműnek a mérkőzés, az óriási meleg is nagy szerepet játszott ma, ezért is nem tudtunk a meccs elején olyan pörgősen játszani, mint azt optimális körülmények között lehet – értékelt Joan Carrillo, a Videoton vezetőedzője. – Még három gólt lőhettünk volna, ráadásul sok volt a technikai hiba is, így elmondhatom, a legnagyobb ellenfél ma a hőség volt. Szeretnénk tartani ezt a jó formát, ez a megfelelő út, de nem lesz könnyű a három-nullás eredményt minden héten hozni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik