NB I: északmacedón szélsővel erősített a ZTE

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.07.08. 13:06
null
Ismét az északmacedón Akademija Pandevtől igazolt a Zalaegerszeg (Fotó: ztefc.hu)
Hivatalos oldalán jelentette be a Zalaegerszegi TE, hogy szerződtette az Akademija Pandev szélső középpályását, Daniel Milovanovikjot. A futballista és a klub hároméves megállapodást írt alá.

A 22 esztendős szélső középpályás az összes északmacedón utánpótlás-válogatottban szerepelt, míg klubszinten Észak-Macedónia mellett Olaszországban is bemutatkozhatott az US Massesénél. Hazája élvonalában összesen 79 alkalommal lépett pályára, amelyeken 14 alkalommal volt eredményes.

Daniel Milovanovikj nem az első északmacedón igazolása az idei nyáron a zalaiaknak, hiszen korábban Nikola Szerafimovot is szerződtették az Akademija Pandevtől.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZALAEGERSZEGI TE FC-NÉL
Érkezők: Beke Péter (HSV II – Németország), Nikola Szerafimov (északmacedón, Akademija Pandev – Észak-Macedónia), Emir Halilovic (bosnyák, szabadon igazolhatóként), Daniel Milovanovikj (északmacedón, Akademija Pandev – Észak-Macedónia)
Kölcsönbe érkezők: Huszti András (Puskás Akadémia), Skribek Alen (Puskás Akadémia)
Kölcsönből visszatérők: Szabó Bence (NK Nafta – Szlovénia)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Csóka Dominik
Kiszemeltek:
Távozók: Könyves Norbert (DVTK), Szalai Dániel (Budafoki MTE), Szépe János (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Sandro Semedo (portugál, lejár a szerződése) Vass Patrik (Nyíregyháza – lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Artem Favorov (ukrán, Puskás Akadémia), Szánthó Regő (Ferencváros)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Futács Márkó (lejárt a szerződése)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik