NB I: Ennyi rossz passzt egy csapat sem bír el - Garami

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.18. 16:13
Ahogy arról már beszámoltunk, a Ferencváros 2–0-ra legyőzte az MTK-t az NB I 28. fordulójának rangadóján. Az első félidőben még nem láthattak gólt a szurkolók, de a fordulást követően Somália és Böde Dániel is betalált, amire nem volt válasza a kék-fehéreknek. Ricardo Moniz, az FTC vezetőedzője a jó helyzetkihasználásban látja a siker kulcsát, míg Garami József úgy véli, rengeteg passzt rontottak el, ezt pedig egyik csapat sem bírja el.

Ricardo Moniz (a Ferencváros vezetőedzője): – Eddig is megvoltak a helyzeteink, de most végre sikerült betalálnunk. Még van hátra két mérkőzés, be lehet gyűjteni a második helyhez szükséges pontokat. A legfontosabb, hogy belőjük a helyzeteket.Ricardo Moniz (a Ferencváros vezetőedzője): – Eddig is megvoltak a helyzeteink, de most végre sikerült betalálnunk. Még van hátra két mérkőzés, be lehet gyűjteni a második helyhez szükséges pontokat. A legfontosabb, hogy belőjük a helyzeteket.

Garami József (az MTK szakmai igazgatója): – Nem ezt terveztük. Az öt-tízméteres passzok mind rosszak voltak, idő előtt elvesztettük a labdákat, sokszor úgy, hogy üresen álltak a játékosok. Folyamatosan rosszul passzoltunk, ezt pedig egy csapat sem bírja el. A Ferencváros jól játszott, mi a szokottnál gyengébben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik