NB I: „Doll nem tud gyenge csapatot a pályára küldeni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.19. 07:23
Robert Jarni, a Puskás Akadémia vezetőedzője szerint csapata képes lehet meglepetésre a Ferencváros vendégeként szombaton az NB I 21. fordulójában.

„Senkinek sincs kétsége afelől, hogy nagyon kemény mérkőzés vár ránk. Ha csak ránéz valaki a tabellára, láthatja, hogy milyen komoly játékerőt képviselnek a zöld-fehérek – idézte Robert Jarnit a puskasakademia.hu, jelezve, tisztában van az erőviszonyokkal. – Nem csupán szimpatikus vendégek akarunk lenni szombaton a Groupama Arénában, akik asszisztálnak a hazai csapat legújabb sikeréhez, hanem meg akarjuk mutatni, mire vagyunk képesek."tisztában van az erőviszonyokkal. – Nem csupán szimpatikus vendégek akarunk lenni szombaton a Groupama Arénában, akik asszisztálnak a hazai csapat legújabb sikeréhez, hanem meg akarjuk mutatni, mire vagyunk képesek."

„Thomas Doll nem tud gyenge csapatot a pályára küldeni, nem készülünk külön senkire. Függetlenül attól, hogy egy-egy játékos játszik-e vagy sem, jó erőkből álló csapat lesz az ellenfelünk. Megpróbálunk magunkra koncentrálni, borsot akarunk törni az orruk alá" – mondta Jarni, hozzátéve, hogy Geoffrey Castillion továbbra is hiányozni fog, de jövő héten már ő is teljes értékű edzésmunkát végez. A holland támadón kívül mindenki egészséges és bevethető szombaton.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik