NB I: Csukics egy meccset kapott, az FTC és az Újpest százezreket fizet

Vágólapra másolva!
2016.12.13. 15:54
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén egymeccses eltiltással sújtotta a Ferencváros játékosát, Vladan Csukicsot, akit kiállítottak az MTK elleni bajnokin. A FEB „szurkolóik megbotránkoztató magatartásáért” az FTC-re 200 000, az Újpestre 300 000 forintos pénzbüntetés szabott ki.

NB I NB I

Vladan Csukics (Ferencváros) egy felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– A FEB a Ferencváros–MTK mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezető és az ellenfél szidalmazása) 200 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a Diósgyőr–Gyirmót mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az MLSZ szidalmazása) 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB az Újpest–Debreceni VSC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 300 000 forint, a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

Petneházi Márk (Siófok) és Katona György (Cigánd) egy, Beke Péter (Kozármisleny), mint visszaeső, mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét három felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– A FEB a SZEOL–Szeged 2011 mérkőzéssel kapcsolatban a SZEOL SC-t, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 150 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


NB III

– A FEB tárgyalás megtartása után Nagy Zsombor (MTK) korábbi 4 mérkőzésre szóló eltiltását egy mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte.

– A FEB tárgyalás megtartása után Bozsoki Imre (Érd) korábbi 4 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

– A FEB tárgyalás megtartása után Sárközi Szabolcs (Monor) korábbi 5 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

A női, illetve a futsalbajnokság fegyelmi határozatairól itt olvashat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik