NB I: Coulibaly a Balmazújváros játékosa lett – hivatalos

Vágólapra másolva!
2017.10.26. 15:35
null
Adamo Coulibaly visszatér az NB I-be (Fotó: dvsc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Balmazújváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy átigazolta Adamo Coulibalyt, a Debreceni VSC korábbi csatárát. A 36 éves játékos az őszi szezon végéig írt alá egyelőre, ha meggyőzi teljesítményével a szakmai stábot és a vezetőséget, tovább is maradhat.

 

Ahogy azt megírtuk, megközelítőleg két hónapja kért és kapott a Balmazújvárostól edzéslehetőséget Adamo Coulibaly, és mostanra került olyan állapotba, hogy a szakmai stáb megítélése szerint már tud segíteni a csapatnak.

„Az őszi szezon hátralévő részére a klub megállapodott a csatárral, s ha sikerül elintézni a szükséges adminisztrációt, akkor akár már a Budapest Honvéd ellen is pályára léphet, ha a vezetőedzőnk is úgy gondolja. A felek a szezon után, az addig mutatott teljesítmény ismeretében térnek, térhetnek vissza a szerződéshosszabbításra” – olvasható a balmazfoci.hu-n.

A 2009 és 2013 között, majd 2015-ben és 2016-ban fél éven át Debrecenben játszó, kétszer (2011–2012-es és 2012–2013-as idényben) az élvonalbeli gólkirályi címet megszerző Coulibaly legutóbb Belgiumban, az amatőr, ötödosztályú RFC Tilleur együttesében futballozott, a nyár óta szabadon igazolható volt.

A Balmazújváros szombaton az NB I 14. fordulójában a címvédő Budapest Honvédot fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik