NB I: Carrillo örül, hogy ilyen játékosokkal dolgozhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.14. 19:17
A Videoton labdarúgócsapatát irányító Joan Carrillo nagyon elégedett volt játékosai hozzáállásával az Újpest ellen 2–0-ra megnyert bajnokin.

„Nagyon nehéz volt futballozni ilyen időben, főleg az első félidőben, ennek ellenére mindkét csapat több helyzetet is ki tudott alakítani – nyilatkozta Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője a mérkőzést közvetítő M1-nek. – Ők szerezték az első gólt, ezután pedig már nehéz helyzetben voltunk. A Videoton megérdemelten nyert.”

„Nagyon nehéz mérkőzés volt, különösen az első félidőben tette játékra alkalmatlanná a pályát a sok eső, emiatt nem is tudtuk a szokott játékunkat játszani – értékelt a Videotont irányító Joan Carrillo. – Az volt talán a siker kulcsa, hogy az összes játékosom nagyon motiváltan futballozott, különösen igaz ez a válogatottból visszajövőkre. Örülök, hogy ilyen labdarúgókkal dolgozhatok.” Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője a mérkőzést közvetítő M1-nek. – Ők szerezték az első gólt, ezután pedig már nehéz helyzetben voltunk. A Videoton megérdemelten nyert.”

„Nagyon nehéz mérkőzés volt, különösen az első félidőben tette játékra alkalmatlanná a pályát a sok eső, emiatt nem is tudtuk a szokott játékunkat játszani – értékelt a Videotont irányító Joan Carrillo. – Az volt talán a siker kulcsa, hogy az összes játékosom nagyon motiváltan futballozott, különösen igaz ez a válogatottból visszajövőkre. Örülök, hogy ilyen labdarúgókkal dolgozhatok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik