NB I: Böde Dániel marad Pakson – új szerződést kötött

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.09.10. 13:30
Ahogy arról mi is beszámoltunk a héten, Böde Dániellel, a csatár kezdeményezésére szerződést bontott az OTP Bank Ligában szereplő Paks. A klubot akkor több kritika érte, amiatt, hogy nem törődik megfelelően a volt játékosaival, erre közleményben reagáltak a tolnaiak, közölték, csapatmenedzseri feladatokat és az ehhez szükséges tanulmányok támogatását ajánlották fel Bödének, aki ezt most elfogadta, jelentette be a tolnai klub.

 

 

Böde Dániel esetében már hetekkel ezelőtt, mikor csatárunk a vezetőséghez fordult, hogy kevés játékperchez jut, klubunk felajánlotta a csapatmenedzseri feladatokat, továbbá az ahhoz szükséges tanulmányok támogatását. A végső döntést Daninak kell meghoznia. Minden távozó ikonunktól ünnepség keretében a legnagyobb tisztelettel köszöntünk el” – közölte csütörtökön a Paksi FC.

Böde Dániel a klub szombati bejelentése szerint elfogadta a fenti ajánlatot, így marad Pakson, és már a mai napon elkezdi a munkát, emellett pedig a klub NB III-as csapatában továbbra is futballozik majd.

Ez azt is jelenti, hogy Böde új, profi szerződést kötött a klubbal, mert csak így léphet pályára az NB III-as csapatban. Tehát már nem számít szabadon igazolható játékosnak, és biztos, hogy marad a tolnaiaknál.

Elkezdhet betanulni a csapatmenedzseri feladatokba, és emellett játszhat is a harmadosztályban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik