NB I: Bármit is mondanék, üres fecsegésnek tűnhet – Pető

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.26. 21:25
A bajnoki címvédő Videoton újabb kínos pofonba szaladt bele a labdarúgó NB I-ben: a fehérváriak ezúttal a sereghajtó Békéscsabától kaptak ki 2–0-ra. Pető Tamás, a Vidi megbízott edzője nem is sokat szépítgetett mérkőzés utáni nyilatkozatában.

„Bármit is mondanék, üres fecsegésnek tűnhet egy ilyen meccs után, értetlenül állok az eredmény előtt. Úgy gondolom, hogy mi próbáltuk játszani a focit, járattuk a labdát, de gólt nem szereztünk, az ellenfél pedig háromszor jutott el a kapunkig és kétszer is betalált. Kialakítottuk a helyzeteket, végigvittük a támadásokat, ám a befejezéseknél rendre rosszul döntöttünk. A múlt héten remekül működött minden, ma viszont nem sikerült átlépnünk a saját árnyékunkat” – idézi a vidi.hu Pető Tamást.vidi.hu Pető Tamást.

„Rengeteget dolgozott ma a csapat, minden egyes játékos maximálisan betartotta, amit kértünk tőle. Meg tudtuk fogni a Videoton három gyors támadóját, nem hagytunk nekik területet, két szép kontrával pedig meg tudtuk nyerni a meccset. Úgy érzem, kezd beérni a munkánk és lassan összeáll a csapat, gratulálok mindenkinek, megérdemeltük a három pontot” – értékelt Zoran Szpisljak, a Békéscsaba szakvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik