NB I: az első félidőben bátorságunkat vesztettük – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.12. 20:30
A Ferencváros 4–0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A két vezetőedző az M4 Sportnak értékelte a látottakat.

„A Ferencváros jobb csapat volt – mondta Robert Jarni, a Puskás Akadémia vezetőedzője. – Az elején még jól tartottuk magunkat, de a második félidőben kijött az erőkülönbség. Majd az öltözőben megbeszéljük az okokat. Nem biztos, hogy a fáradtság is közrejátszott a vereségben.”Robert Jarni, a Puskás Akadémia vezetőedzője. – Az elején még jól tartottuk magunkat, de a második félidőben kijött az erőkülönbség. Majd az öltözőben megbeszéljük az okokat. Nem biztos, hogy a fáradtság is közrejátszott a vereségben.”

„Sok minden nem sikerült jól az első félidőben, beszéltünk is erről a szünetben a játékosokkal – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Elveszítettük a bátorságunkat, de a második játékrészben már sokkal jobban játszottunk. Gyorsabban vezettük a támadásokat, gyorsabban jártattuk a labdát, jobban mozogtunk a pályán. Ezek hiányoztak az első félidőben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik