NB I: Angliából érdeklődnek a Haladás támadója iránt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.11. 10:28
Több, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő csapat is vinné Leandro Martínezt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás argentin-olasz szélsőjét – erről a futballista ügynöke számolt be.

Mint azt a 26 éves játékos ügynöke, Nicola Giuliani a tuttomercatoweb.com-nak elmondta, a jelenleg olasz harmadosztályú A.S. Lucchese Libertasnál kölcsönben lévő támadó iránt több angol másodosztályú klub is élénken érdeklődik.a jelenleg olasz harmadosztályú A.S. Lucchese Libertasnál kölcsönben lévő támadó iránt több angol másodosztályú klub is élénken érdeklődik.

„Nem mondok konkrétumot, de igaz, hogy több, a Championshipben szereplő klub is vinné Martínezt. – árulta el Giuliani. – Már akkor is figyelték őt, amikor még Magyarországon játszott, és az elmúlt hetekben kérdezősködtek felőle.”

Noha az ügynök nem árulta el, pontosan mely együttesek vinnék Martínezt, sokak szerint a Leeds United lehet az egyik érdeklődő, bár a lapok inkább csak tippelnek – a felvetés leginkább abból fakad, hogy a Leeds az elmúlt két évben több futballistát is vásárolt olasz alsóbb osztályokból.

Leandro Martínez a Parmánál kezdte pályafutását, majd több olasz csapatnál és Svájcban is szerepelt, 2013-ban költözött Magyarországra, nálunk a Budapest Honvéd és a Győri ETO játékosa is volt, mielőtt a Haladáshoz került.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik