NB I: A téli bajnok semmit sem nyer még - Carrillo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.08. 16:32
A labdarúgó NB I tizennegyedik fordulójában a listavezető Videoton Kecskemétre látogatott, és a mérkőzés gól nélküli döntetlenre végződött. A találkozót a két vezetőedző értékelte.

„Arra készültünk, hogy nagy taktikai csata lesz, és ez be is jött – mondta Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője a Duna Tv-nek. – Nem is tudom, volt-e nagy ziccerük, lecsorgó lepattanóból blokkoltunk párat, de nem tudtak igazi helyzetet kidolgozni. Igaz az is, egy picit belefáradtunk ebbe mi is, bár úgy érzem, az első félidőben voltak nagyon nagy lehetőségeink, de a kiállítás után ilyen jó csapat ellen meg kellett becsülnünk az egy pontot, nem lehetett fejjel rohanni a falnak.”Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője a Duna Tv-nek. – Nem is tudom, volt-e nagy ziccerük, lecsorgó lepattanóból blokkoltunk párat, de nem tudtak igazi helyzetet kidolgozni. Igaz az is, egy picit belefáradtunk ebbe mi is, bár úgy érzem, az első félidőben voltak nagyon nagy lehetőségeink, de a kiállítás után ilyen jó csapat ellen meg kellett becsülnünk az egy pontot, nem lehetett fejjel rohanni a falnak.”

„A téli bajnok semmit sem nyer még, ezt azért szögezzük le – kezdte Joan Carrillo, a Videoton vezetőedzője. – Igen nehéz mérkőzésen vagyunk túl, masszívan védekező ellenféllel szemben, amely ráadásul hazai pályán játszhatott. Tudtuk, mennyire fontos keményen védekezni, a fiúk jól végrehajtották feladatukat az egész mérkőzésen. Betalálnunk sajnos nem sikerült, pedig volt helyzetünk bőven. Játékosaim minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megnyerjük a mérkőzést, de ettől függetlenül elégedett vagyok azzal, amit láttam tőlük.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik