NB I: a Sevilla mezszállítójára cseréltek Újpesten

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.15. 12:43
Bemutatta új mezét az Újpest labdarúgócsapata az NB I soron következő szezonjára. A lila-fehér klub kizárólagos megállapodást kötött a Joma sportszergyártóval, vagyis ezentúl az UTE utánpótlás-korosztályait is a cég öltözteti. A spanyol nemzeti atlétikai válogatott mellett az Újpesttel azonos márkájú mezben lép pályára a román labdarúgó-válogatott és Balogh Norbert klubja, a Palermo is.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az Újpest FC minket választott a következő szezonra, hiszen magam is jó emlékeket őrzök az együttesről” – mondta Szendrei József, a Joma magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója, aki a 80-as években háromszor lett kupagyőztes a lila-fehér klubbal.Szendrei József, a Joma magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója, aki a 80-as években háromszor lett kupagyőztes a lila-fehér klubbal.

Korábban a Betisnek, a Deportivo La Corunának, a Rayo Vallecanónak, a Sevillának, a Getafénak, a Swansea Citynek, a Sampdoriának, az Empolinak és a Valenciának is ez a cég biztosította a mezeket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik