NB I: „A következő, ami beugrik, hogy magamhoz térek”

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.09.29. 12:07
null
Joao Nunes (Fotó: pfla.hu)
Kiengedték a kórházból Joao Nunest, a Puskás Akadémia NB I-es csapatának portugál labdarúgóját, aki a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen fejsérülést szenvedett – írja a felcsúti klub hivatalos honlapja.

 

Joao Nunes alig negyedóra elteltével összefejelt Mihajlo Meszhivel, a földön maradt, majd néhány perces ápolás után betámogatták az öltözőbe, ahonnan további vizsgálatokra a székesfehérvári Szent György Kórházba szállították.

A neurológiai, koponyaröntgen- és CT-vizsgálat csupán enyhe agyrázkódást állapított meg, így a hétvégi megfigyelés után a légiós vasárnap este hazatérhetett otthonába, és a héten megkezdheti az edzéseket.

„Az utolsó emlékem a sérülésem előttről, hogy készülődtünk a szöglethez, majd jön a beadás, amely kifelé kanyarodik. A következő kép, ami beugrik, az, hogy az öltözőben magamhoz térek. Persze tudom, hogy oda támogatással ugyan, de a saját lábamon mentem, de arra nem emlékszem. Kissé szerencsétlen, hogy Covid-fertőzés miatt elhalasztódott a bemutatkozásom, most meg jött ez a sérülés, de az ilyesmi is hozzátartozik a játékhoz. Nyilván jobb lett volna úgy debütálnom, hogy végigjátszom a találkozót, és hozzá tudok járulni a győzelemhez, de a sors most ezt hozta. Szerencsére úgy tűnik, nem kell sokat kihagynom, ez most a legbiztatóbb” – idézi a klubhonlap Joao Nunest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik