NB I: a Kisvárdáról kirúgott Grozavot a Werderrel hozták szóba

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.04.19. 20:51
null
Grozav engedély nélkül hagyta el Magyarországot, mégis jól járhat (Fotó: Tumbász Hédi)
A Kisvárdáról a koronavírus miatt hozott szabályok megszegése, majd hazautazása miatt kirúgott Gheorghe Grozavot a Bundesligában a kiesés ellen küzdő Werder Bremennel boronálta össze a román sajtó.

 

Romániai sajtóhírek szerint a Werder Bremen érdeklődését is felkeltette Gheorghe Grozav. A Kisvárda korábbi román légiósának márciusban bontotta fel a szerződését az NB I-es klub, miután kiderült, hogy a vezetőség engedélye nélkül, ráadásul egy szponzor által biztosított autóval hazautazott Romániába.

A sport.ro arról ír, a német Bundesliga 17., azaz utolsó előtti helyén álló Werder Bremen csatárt keres, és a szabadon igazolható, 29-szeres válogatott Grozav is a kiszemeltek között van.

„Gicu rendkívüli játékos. Ha edző lennék a Bundesligában, abszolút játszana az elképzelés, hogy szerződtessem” – reagáltatták a hírre Miriuta Lászlót, aki korábban Kisvárdán volt Grozav edzője, illetve az Energie Cottbus és az MSV Duisburg színeiben futballozott Németországban is.

Érdekesség, hogy a Kisvárda jelenlegi edzője, Bódog Tamás is arról beszélt néhány napja egy lapinterjúban, hogy Grozav a képességei alapján a Bundesligában is jó játékos lehetne, csak épp a hozzáállása megyei szinten is pocséknak számítana.

Német források egyelőre nem számoltak be Grozav brémai lehetőségéről, így érdemes fenntartásokkal kezelni a sport.ro hírét.

Grozav iránt korábban a Ferencváros is érdeklődött, ezt a Kisvárda is megerősítette még tavaly.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik