NB I: A kihagyott 11-es volt a fordulópont - Horváth

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.02. 18:48
A labdarúgó NB I 30. fordulójában az Újpest 1–0-ra nyert Siófokon. A hazaiak szakmai igazgatója, Horváth Károly szerint a kihagyott büntető volt a fordulópont, míg a vendégek szakvezetője nem a mérkőzést, hanem a szezont értékelte.

„Az igyekezettel és az akarással nem volt probléma, de sokkal higgadtabban kellett volna játszanunk. Idegesek voltunk, és a 11-est is kihagytuk, ami után még görcsösebbek lettünk. Úgy gondolom, hogy a büntető jelentette a fordulópontot, után még nagyobb teher került a játékosokra. Ilyen helyzetben nagyon profinak kell lenni, és gólra kell váltani a büntetőt. A félidőben próbáltam oldani a feszültséget, ám sajnos nem sikerült. A futball már csak ilyen, vannak győztesek és vesztesek, mi most az utóbbi szerepbe kerültünk. Az NB II-ből való visszajutásról még korai beszélnünk, meg kell várnunk, hogy miként alakul az átigazolási szezon" – nyilatkozta a Siófok szakmai igazgatója, Horváth Károly a Magyar Televíziónak.Horváth Károly a Magyar Televíziónak.

„Nem lehetek elégedett ezzel a szezonnal, nekem egyáltalán nem tetszett. Természetesen most a szabadnapok következnek, de azért senkinek sem szabad teljesen elengednie magát. Beszéltem már Kozma Istvánnal a jövőről, utazunk majd Belgiumba edzőtáborba, aztán meglátjuk. A keret átalakulásáról csak annyit: amit korábban nyilatkoztam, hogy a csapat harminc százalékát ki kell cserélni, az továbbra is él, ebbe Christ és Szélesi nem tartozik bele, a többiek meg tudják magukról, kik azok" – értékelte az évet az Újpest ideiglenesen kinevezett edzője, Marc Lelievre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik