NB I: a Fradi ingyenes különvonatot indít Győrbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.15. 12:22
A megváltozott helyszín miatt ingyenes különvonatot indít szurkolóinak a Ferencváros Győrbe az MTK elleni örökrangadóra. Az alábbiakban a fradi.hu-n megjelent információkat olvashatják az akcióról. 

„A különvonat igénybevételének feltételei

A különvonatra mindenki felszállhat, akinek van a 2012–2013-as tavaszi szezonra szóló érvényes bérlete vagy elővételben jegyet váltott az FTC–MTK mérkőzésre, és rendelkezik a szerelvény igénybevételéhez szükséges voucher-rel (az FTC által kiállított igazolással). A dokumentum kiadására azért van szükség, mert fel szeretnénk mérni, mekkora az igény a különvonat iránt.

Az utazásra jogosító voucher-t minden érvényes bérlettel rendelkező drukkerünk átveheti a Fradi jegyirodájában (Üllői út 102.), bérletének és szurkolói kártyájának felmutatásával, ügyfélfogadási időben.

Azon szurkolóinkat, akik elővételben jegyet váltanak, arra kérjük, hogy a jegy vásárlásakor jelezzék munkatársainknak, hogy igénybe kívánják venni az ingyenes különvonatot, és kérjék az utazásra jogosító igazolást.

Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a különvonatban keletkező esetleges rongálás, vagy egyéb károkért klubunknak anyagi felelősséget kell vállalnia, ezért minden szurkolónkat arra kérjük, hogy múltunkhoz és csapatunkhoz méltó módon utazzunk közösen Győrbe. A biztonsági szolgálatunk segédkezik a vonat indulásánál, és az utazásra nem alkalmas állapotban lévő személyektől (ittas, bódult állapotban lévőktől), a helyszínen megvonhatja a voucher igénybevételének a lehetőségét.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik