NB I: A boltban nem lehet kapni önbizalmat – Szappanos Péter

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.02.14. 07:23
A Budapest Honvéd hátrányból fordítva, 3–1-re legyőzte a Mol Fehérvárt a labdarúgó NB I 20. fordulójában. A kispestiek tavaszi idénybeli első győzelme után Szappanos Péterrel beszélgetett az NSO Tv. 

A Budapest Honvéd kapusa mindenek előtt reagáltNebojsa Vignjevics véleményére,miszerint a Fehérvár elleni győzelem jó üzenet, lecke a csapatnak, a játékosoknak, hogy képesek jól játszani és hinniük kell magukban.

„Az első félidőben nagyon kapkodtunk, nehezen nyugodtunk meg. Bár az ellenfél vezetést szerzett a második félidő elején, fontos volt, hogy erre gyorsan tudtunk válaszolni, s az egyenlítés után valóban sokkal jobban játszottunk, végül megérdemelten nyertünk. Az az önbizalomhiány, amelyet a mester az ideérkezésekor tapasztalt, nyilván a sikertelenségnek volt betudható, olyan meccseket buktunk el, amelyeken vezettünk vagy abszolút versenyben voltunk az ellenféllel. Önbizalmat nem lehet venni a boltban, azt mindenkinek magának kell felépítenie. De most már mindenkinek benne volt a fejében, hogy muszáj nyernünk.

Videónkban kitér arra, milyen eddig a közös munka a nemrég kinevezett vezetőedzővel, s arról is beszél, hogy a Magyar Kupában a Ferencvárossal kell megmérkőzniük a négy közé jutásért.

NB I
20. FORDULÓ
Budapest Honvéd–Mol Fehérvár FC 3–1(Nagy Dominik 55., 90+1., Petruszenko 86., ill. Zulj 49.)
Budapest,Bozsik Aréna,3162néző.Vezette:Andó-Szabó
Kiállítva:Heister (90+5., Mol Fehérvár)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik