NB I 2014-15: megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 12:35
Megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma, amely a labdarúgó-élvonalra fókuszál.

Igaz, néhány mérkőzésen már túl vagyunk, igazából csak most lendül bele a labdarúgó NB I. A címvédő Debrecen és tizenöt kihívója jövő tavaszig tartó hosszú menetelésbe kezdett, s remélhetőleg jó mérkőzésekkel tarkított izgalmas sorozat végén kiderül, ki lesz a 2014–2015-ös bajnokság aranyérmese. Varázsgömbünk természetesen nekünk sincs, így jóslatokba nem bocsátkoznánk, viszont a Nemzeti Sport Magazinnal minden részletre kiterjedő segítséget adunk ahhoz, hogy a magyar élvonallal kapcsolatban mindenki képben legyen.

Vajon ki volt az elmúlt idény legjobb kapusa, védője, középpályása és támadója? Melyik fiatal tehetség nyújtotta a legjobb, legmegbízhatóbb teljesítményt? Ki volt a leghasznosabb légiós? Melyik szurkolótábor volt a leglelkesebb. A Nemzeti Sport Magazin top 5-ös listái természetesen szubjektívek, lehet rajtuk vitatkozni, de közben felidézhetjük a 2013–2014-es szezon legjeit.

Tizenhat csapat, tizenhat remény, a végén azonban csak egyikük örül igazán. A Nemzeti Sport Magazin segít a csapatokat még közelebb hozni. Milyen tanulságokkal zárta a csapat az elmúlt idényt? Mi volt a mélypont és a csúcspont? Ki volt az idény legjobbja? Milyen kerettel vág neki az együttes az új sorozatnak? Kik alkotják a keretet, mi a csapat programja és hogyan néz ki az ideális kezdőcsapat? Milyen érvek szólnak mellettük és melyek ellenük? Mit mond a Nemzeti Sport Magazin szakértője? A legfontosabb tudnivalók a stadionokról, jegy- és bérletárakról. Akárhogy is nézzük, ennél több és hasznosabb információt kívánni sem lehetne...

Ők tizenketten, avagy a futball állandó és nélkülözhetetlen „kellékei", a játékvezetők. A profi keretben szereplőknek természetesen a labdarúgó-világbajnokságon tapasztaltakat is figyelembe kell venniük, a kérdés csak az, hogy a Brazíliában történtek miként változtatják meg a játékvezetői felfogást – ha megváltoztatják egyáltalán. Összeállításunkból többek között ez is kiderül.

Az új idényben persze nem csak az NB I-re, a válogatottra is érdemes lesz figyelni, hiszen szeptember elején megkezdődik az Európa-bajnoki selejtező-sorozat, amelynek végcélja a franciaországi szereplés. Kitekintőnkben – immár a világbajnokság tükrében – többek között az ellenfelekről és az esélyekről is szó esik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik