MTK: Urbán teljesen felépült, Hrepka sehová sem megy kölcsönbe

Vágólapra másolva!
2011.01.05. 10:09
Az MTK első foglalkozásáról a kerettagok közül csak Dejan Vukadinovics és Dragan Vukmir kapott felmentést, jelen volt viszont két olyan labdarúgó, aki nem mostanában lépett pályára az MTK színeiben. Urbán Gábor és Hrepka Ádám egyaránt alapembere volt a 2008-ban bajnoki címet szerző együttesnek, az elmúlt időszak azonban nem úgy alakult pályafutásukban, ahogyan szerették volna.

„Szerencsére a porcműtétem után már rendben vagyok, azt azonban nem tudnám megmondani, miként alakul a jövőm – mondta még a gyakorlás előtt a 2008-as góllövőlista második helyezettje, Urbán Gábor a Nemzeti Sportnak. – Paksról még a nyáron tértem vissza, ám mert nagyjából háromnegyed éve nem léptem pályára, tudom, újra fel kell építenem magam. A szerződésem nyárig az MTK-hoz köt, igyekszem a lehető legjobb formába hozni magam, a többi pedig már nem rajtam múlik.”

A lágyékoperációja után egyelőre erőnléti munkát végző Hrepka Ádám egyvalamiben biztos: nem akar és nem is fog kölcsönbe menni más csapathoz – Domonyai László klubigazgató úgy véli, ha jó erőállapotba kerül, ő és Urbán is sokat tud segíteni a kék-fehéreknek.

Az NSO Tv-nek az MTK felkészüléséről forgatott videóját, benne a Garami Józseffel készített interjúval itt tekinthetik meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik