MTK: továbbra sem edzhet a csapattal Csiki és Horváth

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.28. 09:09
Továbbra is külön edz és rehabilitációs munkát végez a térdműtét után lábadozó Csiki Norbert és a Siófok elleni felkészülési mérkőzésen lábközépcsonttörést szenvedő Horváth Zsolt.

A Diósgyőr ellen megsérülő, kulcscsontzúzódással bajlódó Varga Szabolcs a jövő héten már százszázalékos munkát végezhet.

Az MTK az első öt fordulóban csak egy győzelmet aratott, ráadásul a folytatásban a Videotonnal, a Győrrel, a Pakssal, majd a Debrecennel mérkőzik meg. Kanta József csapatkapitány szerint hiányozhatnak a sérültek.

„A szélsőink nem olyan gyorsak, mint a sérüléssel bajlódó Csiki Norbert és a nyáron igazolt Horváth Zsolt. Az előttünk álló mérkőzések rendkívüli erőpróbát jelentenek, de nem kell félteni minket, jól is kijöhetünk a sorozatból – mondta a Nemzeti Sportnak Kanta, aki elégedetlen saját formájával, s rámutatott az MTK másik fontos problémájára is. – Be kell látni, hiányzik egy befejező csatár, aki a lepattanó, lecsorgó labdákból bepofoz néhányat, a semmiből is gólt szerez. Továbbra is baj, hogy szabad- és szögletrúgásból nem vagyunk eredményesek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik