MTK: Kanta szerint nem a vezetőség tehet a gyenge eredményekről

Vágólapra másolva!
2011.04.06. 12:48
Kikapott a Siófoktól a labdarúgó NB I 21. fordulójában az MTK, és ezzel a kék-fehér csapat már csak egyetlen ponttal előzi meg a már kieső helyen tanyázó Balaton-partiakat. A klub szurkolói tegnap rendkívüli ankéton beszélgettek a kialakult helyzetről Domonyai László vezérigazgatóval, Garami József szakmai igazgatóval és Kanta József csapatkapitánnyal – adta hírül az MTK Budapest hivatalos honlapja.

Rendkívüli szurkolói ankétot rendezett az MTK Baráti Kör a BFC Siófok elleni vereség után. A fórumon a téma a klub és az együttes helyzete volt.

Az ankéton részt vett Domonyai László vezérigazgató, Garami József szakmai igazgató és a teljes csapat. A szurkolók kérdéseire Kanta József csapatkapitány válaszolt.

Az ankéton Domonyai László azt emelte ki, hogy nagyon fontos a gárda helyzetének értékelése, szembe kell nézni a tényekkel, és közösen el kell érni, hogy az MTK a hátralévő kilenc fordulóban kiharcolja a bennmaradást.

A vezérigazgató hangsúlyozta: a klubnak, a csapatnak és a szurkolóknak össze kell tartania, hogy pénteken megkezdje az MTK a pontgyűjtést. A beszélgetésen Garami József és Kanta József is szót kapott.

Garami József elmondta, a csapat átérzi a tétet, de a következő meccseken sokkal jobban kell koncentrálni a siker érdekében.

Kanta hangsúlyozta: a játékosok csúszni-mászni fognak azért, hogy az MTK bennmaradjon az élvonalban, és számítanak arra, hogy a szurkolók minél nagyobb számban ott lesznek a lelátón, hogy biztassák a csapatot.

„Vegyes érzésekkel jöttem el az ankétról – nyilatkozta az MTK honlapjának a tegnapi beszélgetést követően Kanta József. – Öröm volt látni, hogy a szurkolók mennyire szeretik a klubot, szívükön viselik a csapat sorsát. Furcsa volt, hogy többen a klubvezetőségben keresték a hibát, nem bennünk. Minket annyira nem kértek számon, holott mi megyünk ki a pályára, a mi felelősségünk, hogy milyen eredményt ér el a csapat. Úgy gondolom, hogy ettől függetlenül magunkba kell nézni, felvállalni a felelősségünket."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik