MTK: Hidvégi is távozhat; Ladányi Pécsre kerülhet?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 13:31
Kapkodhatják a fejüket az MTK Budapest labdarúgócsapatának drukkerei – ki marad a jelenlegi együttesből? Újabb két játékosról hallani ugyanis, hogy elhagyhatja a negyedik helyen álló csapatot: Ladányi Tibort a Pécsi MFC vinné, míg Hidvégi Sándornak nyáron lejár a megállapodása a kék-fehérekkel.
„Hallottam a Pécs megkereséséről, de ennél többet én sem tudok” – ismerte el Ladányi Tibor, akit még két évig köt szerződés klubjához. Ha a középpályás – aki védőként és bal oldali támadóként is bevethető – Pécsre szerződik, az ügylet részeként esetleg a PMFC huszonnégy esztendős középpályása, Szatmári Lóránd igazolhat az MTK-hoz.

Új információ, hogy Hidvégi Sándor is szabaddá válik a nyáron, és lehet, hogy a védő nem hosszabbítja meg szerződését a kék-fehérekkel.

Mint arról már beszámoltunk, elképzelhető, hogy a támadó középpályás Nikházi Márk, a védekező középpályás Vadnai Dániel, a szerb középső védő Dragan Vukmir, a jamaicai jobb oldali védő, Rafe Wolfe és a középpályás Zsidai László is búcsút int klubjának, mindannyian szabaddá válnak a nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik