MTK: a Real-drukker Hídvéginek most csak a Fradi elleni meccs számit

Vágólapra másolva!
2010.04.09. 18:19
Hídvégi Sándor szerint az elmúlt fordulók győzelmei jó alapot adhatnak a sikerre a Ferencváros elleni bajnokin. Az MTK futballistája az mtkhungaria.hu-nak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy milyen veszélyesek is az FTC csatárai.

„Az első meccsek után elkapta a fonalat a csapat, javult a helyzetkihasználás, és nagyon örülök, hogy mindehhez én is góllal járulhattam hozzá. A középpálya és a védelem is stabilan futballozott, így biztosítva a hátteret a támadásokhoz." – mondta Hídvégi Sándor.

„Veszélyes támadókkal érkezik a Ferencváros. Ferenczi István az egyik legjobban fejelő támadó Magyarországon, de Rodenbücher István és Balogh Béla középen semlegesíthetik. Az őszi meccshez képest változás, hogy most itt lesz Anthony Elding is, aki szintén gólérzékeny csatár, így rá is kell figyelnünk. A tavalyi évhez képest a Fradi erősödött, bár kicsit rapszodikus a teljesítményük" – tette hozzá.

Hidvégi Real Madrid-drukker, tehát számára nem csak az MTK–Fradi lesz az egyetlen hatalmas mérkőzés a hétvégén.

„Egyáltalán nem gondolok most a Real-Barcára, csak a mi meccsünkkel foglalkozom, és szeretném győztes csapat tagjaként végignézni a spanyol rangadót!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik