MTK: a Honvédtól érkező védő teljesítménye meggyőzte Garamit

Vágólapra másolva!
2011.01.25. 13:44
Korábban beszámoltunk róla, hogy az MTK teszteli a legutóbb a Bp. Honvédban szereplő Cséke Györgyöt. A védő teljesítménye meggyőzte Garami József szakmai igazgatót, így a kék-fehérek hamarosan szerződtetik a 27 éves labdarúgót.

„Még nem írtuk alá a szerződést a belső hátvéddel, de biztos vagyok benne, nálunk folytatja pályafutását – nyilatkozta Garami József, az MTK szakmai igazgatója. – Hogy tervezzük-e még valakinek az átigazolását? Egyelőre nem, de bármi megtörténhet.”

Az már korábban eldőlt, hogy a tavasszal az MTK-nál futballozik Hrepka Ádám és Urbán Gábor, akiket korábban többször is kölcsönadtak a kék-fehérek, ám jelenleg mindketten sérülés után lábadoznak.

„Még kérdéses, számíthatok-e rájuk a Honvéd elleni rajton – adott helyzetjelentést a támadók állapotáról Garami József. – Hrepka Ádám egyelőre rehabilitációs munkát végez, és Urbán Gábor sem edzhet teljes erőbedobással. Pénteken játszunk először felkészülési mérkőzést, a Tatabánya lesz az ellenfelünk, míg február 5-től 12-ig törökországi edzőtáborban leszünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik