Mol Vidi: új pályaedzővel bővült a szakmai stáb

Vágólapra másolva!
2019.01.11. 22:19
null
Djordje Jorovics jól ismeri Marko Nikolicsot (Fotó: molvidi.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Vidi FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2019 januárjától új pályaedzővel, a szerb Djordje Joroviccsal bővül Marko Nikolics vezetőedző szakmai stábja.

 

A 35 éves szerb szakember profi pályafutása során megfordult többek között a Rad Beograd, a Partizan és a Teleoptik gárdáinál is játékosként, majd edzői karrierbe kezdett. Az elmúlt években a kuvaiti al-Szahelnél és a katari al-Meszaimeernél is dolgozott, Marko Nikolics vezetőedzőt pedig a Radból ismeri, ahol 2012–2013-ban dolgozott és az U19-es csapat trénere volt.

Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen remek klub edzői stábjához csatlakozhattam. Ez óriási lépés a karrieremben. Marko Nikolicsot jól ismerem, korábban dolgoztunk már együtt Belgrádban. Ő egy fantasztikus edző, amit a székesfehérvári munkája és a Vidivel eddig elért eredményei is jól bizonyítanak. Sokat tudok a klub fényes történelméről, tényleg büszkeséggel tölt el, hogy itt dolgozhatok a jövőben. Nem is lehet más a célom, mint az, hogy újabb bajnoki címmel és kupagyőzelemmel gyarapodjon a Vidi dicsőséglistája a szezon végén, ennek eléréséért pedig legjobb tudásom szerint fogom segíteni a csapatot” – nyilatkozott Djordje Jorovics a molvidi.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik