Mol Fehérvár: még néhány hetet várni kell Hangya Szilveszter felépülésére

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.05.29. 16:16
null
Hangya Szilveszter csak néhány hét múlva lesz bevethető (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC a hivatalos honlapján adott hírt arról, hogy a csapat az orvosi vizsgálatok elkezdésével nekilátott a nyári felkészülésnek. A beszámolóban a csapatorvos, dr. Kovács Tibor az Európa-bajnokságról bokasérülés miatt lemaradó Hangya Szilveszter állapotáról is nyilatkozott.

 

Az együttes honlapjának tájékoztatása alapján székesfehérvári csapat átesett egy PCR-teszten, amelyet követően kardiológiai felmérésen vettek részt a játékosok. Hétfőn újabb koronavírus-teszt, majd további orvosi vizsgálatok és fizikai mérések alkotják majd a programot. Az első edzést a tervek szerint jövő hét csütörtökön tartja majd meg stábjával Szabics Imre vezetőedző.

Az első tréningeken még biztosan nem dolgozhat együtt a csapattal Hangya Szilveszter – ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a hátvéd korábbi bokasérülésének kiújulása miatt lemarad az Európa-bajnokságról.

„Még további vizsgálatok várnak rá, valószínűleg néhány hetet vesz igénybe a felépülése” – mondta el a Hangya állapotáról a molfehervarfc.hu-nak Dr. Kovács Tibor.

A Mol Fehérvár első nyári felkészülési mérkőzését június hatodikán, a Fejér megyei első osztályban szereplő Ercsi otthonában játssza majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik